adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Khamis, Julai 04, 2013

Kerja = Beban @ Minat

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

apa kabar semua?smoga korang semua sihat sejahtera dan bahagia bersama orang tersayang...

entri kali ni takde la pe sangat...saje nak update sebb da lama tak update...so,ak mmg ad sangat banyak kerja...itu dan ini...kekadang rasa cam beban...tp nak wat camne,smua kerja ni minat ak...so,ak seronok sebenarnya buat kerja2 ni semua...rasa seperti di awang2an...cewah...ahaks...

act ak nak promote juga July Contest : Birthday Contest yang sedang berlangsung...bukan pe...tgk takde orang yang join pun...sedihnya...harap2 ad la sorang dua yang join...hum :(

apa pun,ak skung sangat2 bz...dan banyak kerja yang tertangguh dan ternanti2kan perhatian daripada ak...dan kepada para pemenang yg terima hadiah dari ak,jgn risau,hadiah ad je....cuma takde masa nak setelkan smua tu..sori sangat2...

dan lagi satu...kalo korang rajin datang2 la ke blog rasmi G1U yang ak buat :D smoga bermanfaat :D

sekian,
wassalam :D

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...