adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Isnin, Julai 01, 2013

July Contest 1 : Birthday Contest

July Contest 1 : Birthday Contest

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang
secara rasminya bermulalah bulan Julai dan permulaan bagi
1 freebies
2 giveaways
3 contest
4 segmen
di blog ini...so,ayuh kita mulakan contest pertama ini dengan penuh kesabaran dan kekusyukan...hahahahahaha...

Banner Contest 1

banner da ad...sekarang nak cite sal syarat2 nya pulak ye...

Syarat - syarat July Contest 1 : Birthday Contest
  • Memiliki sebuah Blog atau laman Web
  • Rakyat Malaysia berumur dari 10 tahun hingga 40 tahun
  • Buat satu entri yang ad perkara2 berikut :
    • Banner Contest 1
    • Ucapan Birtday to Knorr Zack
    • Soalan dan Jawapan
  • Da siap letakkan link@url entri blog korang di blog FGSC-imprezaawie
  • Soalan - soalan July Contest 1 : Birthday Contest
    1. Siapakah Knorr Zack?
    2. Berapakah umur Knorr Zack?
    3. Apakah hubungan Knorr Zack dengan Aku?
    4. Apakah panggilan yang Aku dan orang lain gunakan untuk Knorr Zack?
  • Follow Blog http://imprezaawie.blogspot.com
  • Like Page :
  • contest bermula dari 1 Julai 2013 jam 12 Tengah Hari dan akan tamat pada 10 Julai 2013 jam 11 Malam
  • Segala perkara tertakluk kepada Terma dan Peraturan
bila da cakap sal syarat, mesti korang nak tau hadiah yang bakal korang terimakan?so,kat bawah ni ak kasi tau sal hadiah2 yang bakal korang terima lak :D

Hadiah - hadiah July Contest 1 : Birthday Contest

di sebabkan ini July Contest...hanya ada 7 hadiah sahaja yang di sediakan...so,hanya ad 7 orang pemenang bertuah je la...pemenang di pilih berdasarkan jawapan yang betul dan ucapan dan entri yang menarik...hadiah di taja oleh Knorr Zack dan Aku sendiri...

Hadiah Pertama : Topup RM10
Hadiah Kedua : Topup RM 8
Hadiah Ketiga : Topup RM 6
Hadiah Saguhati : Topup RM 3 X 3 pemenang
Hadiah Misteri : 1 pemenang

so itulah hadiah2 yang telah di taja oleh Knorr Zack dan Aku...hadiah akan di berikan setelah aku terima semua maklumat dari pemenang...

apa tunggu lagi,ayuh buat entri dan sertai contest pertama dari ak :D 
semoga berjaya

have a nice day all...
sekian..
wassalam..
imprezaawie

1 ulasan:

Nurfatihah berkata...

camne ek nk dpt hadiah misteri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...