adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Selasa, Mei 07, 2013

Ringkas utk masa yang panjang

Assalamualaikum dan salam sejahtera

entri kali ni nak ringkas je...tak larat asyik berceloteh je...
gambar tiada kena mengena dengan cite....

dalam 2 3 bulan ni aku rasa aku xpernah lagi rasa bosan...

sbb setiap masa ada je kerja yang aku kena buat...itu la,ini la...tp alhamdulillah,segala kerja yang aku buat ada faedah dan kebaikannya...

dan syukur,semalam aku telah terima bayaran atas kerja aku...sangat2 gembira...dapatlah aku langsaikan hutang yang ada...insyaallah...

hari ni rasa bersemangat skit sebab aku dapat rehat yang cukup dan rasanya banyak benda nak kena aku buat hari ni :D yeah...semangat!!

dan dalam 1 2 minggu ni aku sibuk berhujah pasal politik Msia ni...
aku anak perak

dan Barisan Nasional pastinya pilihan ku

ye la...aku ni jenis suka cetuskan status2 yang berbaur perkauman dan utk beri kesedaran...

so,orang yang makan cili mmg rasa pedasnya...

hik3...nasib la kan...aku da kata awal2,kalo x suka ak,just delete aku dari friendlist or block terus...aku un da banyak orang aku block...nasib korang la...yang berkeladak sgt nape...salah sendiri...nasihat tak mo dengar...

aku rasa cukup la cite sepanjang aku tak update lama ni...yang penting korang tau pe yang berlaku sebenarnya :D kepada yang slalu ke sini terima kasih ye....

rajin2 lagi ke sini,tinggal jejak dan jangan lupa komen :D sbb ad hadiah untuk raja komen dan komen terbaik utk setiap entri bulan ni :D

insyaallah...
PROBLEMS ?

sekian...
wassalam :D
selamat pagi :D

5 ulasan:

Nurfatihah berkata...

dengan saya saya sekali kena tempiasnye...
dahsyat betul...huhu

impreza awie berkata...

@fatihah : maaf la...xde niat un nak libatkan orang lain skali...hik3...

shila azizi berkata...

bestnya dapat rehat...kita tak rehat lagi semenjak awal tahun...huhu...

impreza awie berkata...

@shila : best gak la dapat rehat...masa awk akan tiba :D

shila azizi berkata...

insyaAllah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...