adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Sabtu, Mei 04, 2013

Aku cadang nak buat giveaway@contest@segmen

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

entri kali ni aku nak minta pendapat korang la...sbb aku ni penah la create benda ni...

tp xde sorang pun yang join...

sedih gila...tp itu 2 3 tahun lepas...so,ak rasa dah tiba masanya aku buat giveaway@contest@segmen...


hum...cukup dengan intro,kita terus ke tajuk utama...jadi,apa pandangan korang?nak buat apa?giveaway@contest@segmen?

pastu brape lama ak nak buat?kalo ak buat ad ke yang nak join?berapa orang je nak join?sorang?

ada yang berminat nak buat giveaway@contest@segmen bersama ke?atau nak jadi sponsor ke?bole gak ak rasa...kalo kita gabung,lagi ok...sbb senang nak promotekan giveaway@contest@segmen tu...

act,ak ada banyak idea nak buat...cuma slalunya bila ak guna idea ak sendiri kat blog ak...ianya tak menjadi...agak kecewa di situ...so,nyatakan pendapat dan padangan korang di ruang komen di bawah...

p/s : komen terbaik dalam entri ni akan di beri hadiah istimewa :D so,jgn x komen pulak,rugi...

sekian
wassalam...

17 ulasan:

Nurfatihah berkata...

contest!! contest!!
taknak jadi sponsor...
nak jadi contestant...
(^3^)v

impreza awie berkata...

ouh...
ok3...
agagaga...

Sabrina SA berkata...

nak jadi sponsor ? http://sabghina.blogspot.com/

impreza awie berkata...

nape?sabrina cari sponsor ke?

Nur Mahirah Muhamad berkata...

NAK JADI SPONSOR DAN CONTESTANT BLH?HEHE

impreza awie berkata...

sponsor?contestant?smua bole :D nak pm je :D

Fiqa Nsz berkata...

Nak kolabarasi dgn fiqa boleh je. Buat segmen sama2. Haha
Sebelum ni mmg tak pernah buat gabung segmen. Buat sendiri je. Tak pernah juga mintak sponser..sbb tak berani lagi. Tkut tak dpt smbutan..nanti sponser marah pulak..haaha
So kena luaskan pengaruh dulu baru buat GA bersponser. Tapi kalau hadiah best2 boleh je. Sbb fiqa pernah buat hadiah brg blog tak ramai join..terpaksa batal. Tapi barang pos ramai yg join. Sbb tu ar fiqa jd sponser brgn blog kat GA blogger feymes. Haaha
Just perkongsian pengalaman. :)

dyba gula-gula berkata...

dari blog nabila medan+follow sini!


jom join 1st contest dari saye!!

http://sweetdyba.blogspot.com/2013/05/contest-saya-comel.html

Nabila Medan berkata...

Giveaway or segmen dulu sebagai permulaan? Buat dalam 2-4 minggu mungkin. Insya-Allah ada yang join :)

Mizz Aiza berkata...

nak jadi contestant juga.. hihi..
cuba buat lagi, insya-Allah ada sambutan jika syarat nak join mudah dan masa yang diberikan relevan..

Sabrina SA berkata...

nak jadi sponsor boleh ?

Blog review utk 8 pemenang . Kalau berminat boleh PM kat fb http://www.facebook.com/sabrina.shekhahmad

Nana Liena berkata...

bila dah terjebak dlm segmen haritu best pulak..ahaha..buat la bro..me tolong support n join kalau ada kesempatan.. :)

impreza awie berkata...

@fiqa : thanks atas perkongsian...jom la kita bergabung meletup seperti adam dan stacy :D hik3...insyallah...hadiahnya pasti yang gempak2 belaka...nanti roger2 :D

@dyba : thanks datang sini dan follow...owh...nabila medan mmg hebat...hik3...insyaallah...sy akan join...

@nabila : ouh...ok3...xmo buat contest...hik3...lama gak tu...nampaknya bole start awal ni...

@aiza : silakan...sangat2 di alukan...ajak la kawan2 ke sini :D mesti best kalo ramai2...insyallah...syaratnya pasti mudah dan menyeronokkan...

@sabrina : sponsor?sangat2 di alukan...review untuk 8 pemenang?menarik...nanti jika saya da create giveaway or contest sy roger awk :D thanks atas kesudian menjadi sponsor...

puteri elaika berkata...

boleh je . buat lah dalam seminggu . sekejap okay lah . takpun 2 minggu kah . support you :)

Diyana Hani berkata...

mahu join!! mahu join kalau buat segmen/content or pape..mcm nabila cakap...buat dalam 2minggu hingga 4 mingu pun ok.buat segmen yang simple2 je...tak banyak syarat..kompem ramai join..kalau tag2 ni blgger msti malas..terutamanya saya..hahah...

impreza awie berkata...

@nana : hohoho...best ke?tp sori hadiah tak post lagi..bz dengan PRU13 ritu...hadiah un tak bungkus lagi ni...haish...bz tul...

impreza awie berkata...

@puteri : hum...ok...akan di pertimbangkan

@diyana : wow...smgtnya dia...hum...betul la tu...insyaallah tak lama nya...simple2 ye...ok...tau xpe...sy un tak suka kena tag2 ni...hik3...kita sama :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...