adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Rabu, Mei 01, 2013

Entri sebelum subuh

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

entri kali ni di taip sebelum subuh :D
jadi korang paham kenapakn?sbb ak x tido la...ahaks...

ok...entri ni pendek je...just nak kasi tau blogger bertuah yang telah berjaya menjadi COMMENT KING (ck) bagi bulan april...blogger tersebut ialah saudari Nana Liena :D

dia ni mmg rajin komen post2 kat blog ak yang x seberapa ni...walopun x brape kenal dia ni,tp dia bole di katakan seorang blogger yang rajin :D *sbb ak stalk blog die :P maaf nana,ak terpaksa untuk mengenali diri mu dengna lebih dalam :D *jiwang siut

apa pun tahniah kepada Nana sbb da jadi ck untuk bulan april...jadi,kepada yang ingin jadi blogger bertuah seperti Nana,selalulah berkunjung ke blog ak yang seberapa ni dan jangan lupa tinggalkn komen dan juga jejak...insyaallah,jika ada masa ak akan stalk korang plak....hik3 :D

so,kepada Nana,sila beri respon...insyaallah ada hadiah istimewa untuk anda :D

sekian...
wassalam...

10 ulasan:

Nana Liena berkata...

untung jadi comment king heh..huhu..
tak kisah pun blog siapa asalkan beta rajin mmg beta singgah dan komen..kadang2 rajin sangat marathon komen dari entri mula2 sampai yg latest..bunyi mcam kejam x?

dapat hadiah apa? hoho..
erk..respons kat fb? beta no hado fb sekarang nie.. email aja boleh??

impreza awie berkata...

hebat kn?
wowzes...rajin sangat tu...sampai marathon terus...terbaik!

hadiah apa?itu rahsia la...
ye ke?lor...nape xde fb?or nak rahsiakn fb?hik3...
email?bole la dari xde...kasi detail nana ye...fahamkn detail tu camne kn?macam x bese lak dapat2 hadiah ni..huk3

tahniah sekali lagi :D

Nana Liena berkata...

haha..
beta deactive lorh..fb melalaikan.. T___T
orait2.. nanti diusulkan

impreza awie berkata...

lor..camtu lak..
ow...melalaikn?
ad je cara utk jadi kn fb tu menarik :D
nak blajar x?
hik3
ok...sy tunggu ni...tau ke email pe?hik3

Nana Liena berkata...

nanti buat la entri bekaitan.ahaha
LOL lupa nak tanya..bak mai itu email..nanti post di cbox me

impreza awie berkata...

hum...
ok...kalo awi rajin awi buat la...
hahahahhahaha...
skung ni nak fokus kerja dulu....
banyak nak kena buat...
hik3...ok3...nanti awi kasi :D

вʋввℓɛ ρσρƨ berkata...

hehee ;) nanti la. nak cuba nasib jugak la nnti ;) kamu pun msti la rajin tinggalkan jejak kt blog hana juga ;)

Sabrina SA berkata...

follow sini :) http://sabghina.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-blogger-tegar.html

impreza awie berkata...

hohoho...ok3...cuba la nasib kat sini...
insyaallah...
sy pasti lawat blog hana :D

impreza awie berkata...

insyaallah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...