adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Khamis, Mei 16, 2013

Entri sebelum Maghrib

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

entri kali ni just nak stori skit2 apa yang berlaku kat aku...

tadi aku g klinik 1 Malaysia sbb aku nak cuci luka kat lutut *ni kes jumaat minggu lepas....
then malam smalam ak ad rasa pedih hulu hati..bila telan air liur rasa pedih dari tekak sampai ke hulu hati...then bila ak da di panggil, MA tu tanya ak rasa camne then dia suh aku nganga...dia kata tongsil aku merah@bengkak...dia kata ni simptom awal gastrik...aku pun pelik,apsal la ble ad gastrik lak ni...haish...tapi takpa,aku terima ni dengan redha...aku tahu ni smua sbhagian dari ujian Allah bertujuan menghapuskan dosa2 kecil aku dan naikkan darjat aku di sana...wallahualam...

yang menariknya ubat yang aku kena makan smakin banyak...before ni hanya 8 biji skung da tambah lagi 4 biji...total up smua da 12 biji ubat...wat da fish...oleh sbb aku nak sembuh kena gagah juga la makan ubat...dan hari ni aku berpuasa sunat bulan rejab :D alhamdulillah aku mampu bertahan sampai sekarang...

korang bagaimana?ad sakit pepe?puasa sunat tak?renung2kan :D

sekian...
wassalam..

2 ulasan:

Mizz Aiza berkata...

semoga cepat sembuh.. terus tabahkan diri menghadapi ujian dari Allah swt.. insya-Allah..

impreza awie berkata...

@aiza : thanks atas kata2 smgt dan doa tu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...