adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Khamis, Mei 16, 2013

Entri Sahur : rejab

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

entri kali ni aku tulis time before sahur...puasa sunat kali ni special skit sbb aku injured dan mak aku bangun untuk masak sahur...dan yang lebih menarik skali mak n adik akan puasa sama2...so,smua pun berpuasa...ayah tak kesah sangat kalo mak tak masak sbb ayah un jarang balik tengah hari tambah2 skung ni ayah sedang sibuk untuk menyiapkan khemah2 nya...kesian ayah...tp tu la...aku nak bantu ayah pun x bole,sbb aku bukan nya pandai welding tu smua...tgk mmg nampak senang,cuba la buat...aku penah cuba kut,tak kuat langsung lekatnya...haish...takde kemahiran mewelding besi tul aku ni...ahaks...

lagi satu,ayah aku ni bagus...dia tak suka susahkan orang lain...tp tu yang tak best tu sbb susah anak2 dia ni nak tolong...kekadang bila kita tolong pun kena marah juga...haish...pelik2...tp takpa...ayah tetap hero kami :D kami sayang ayah...

berbalik kepada waktu sahur ni...mak just panaskan makanan smalam yang da simpan lam peti sejuk...so,ok la tu...bersahur bukannya perlu masak banyak2...tambah2 bukan ramai cam bese...da 3 orang punya makan je...skit2 cukup...x perlu banyak nanti membazir...

rasanya cukup takat tu je...aku da blank pe aku nak taip...sori...
sekian..
wassalam...

2 ulasan:

Mizz Aiza berkata...

selamat berpuasa.. :D

impreza awie berkata...

@aiza : thanks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...