adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Rabu, April 10, 2013

Jam RPM terbaru

Assalamualaikum dan salam sejahtera

post kali ni ak nak promosikan satu produk yang memang sangat2 menarik bagi ak...seperti tertera pada tajuk,produk kali ni ialah sebuah jam yang owsem...sebab pe ak kata jam ni owsem?jam ni owsem sbbnya dia macam RPM kete...korang tau ke RPM kete tu pebende nye?x tau...nah,tgk kat bawah ni...ni la RPM kete...ok?



haa...tu la RPM kete...RPM tu stand for Revolutions Per Minute...untuk ketahui lebih lanjut pasal RPM korang bole tengok sini Wikipedia , eHow , answer@Yahoo

jap3...ni pe plak cite sal RPM kete lak ni..mmg la ad kaitan tp bukan ini tajuk utama...skung ni kita berbalik smula kepada produk kita...jam RPM...
pergh...jam ni mmg terbaik tu...rugi kiranya kalo tak beli...sbb cantik,menarik,tertarik,terbaik...yang bestnya,siap ad lampu tu...tu yg buat jam ni lagi niceee dari bese...

korang nak tgk x gambar jam RPM ni?menarik gambar jam ni...sies,x tipu punya...bole tergoda kalo tengok...kepada peminat kete,ni mesti dapat menarik perhatian korang...




jam ni bukan saje menarik tp jam ni baru je kat Malaysia ni,kira sape yang beli awal2 ni RARE la orang kata...korang x percaya?cuba la search,ramai x orang da guna jam ni...konpem x ramai...sies...

ok...dari tadi tgk gamba dan cite camtu je...so,skung kita tengok plak di punya detail@spec...

Masa : RPM atas JAM,RPM bawah MINIT (am/pm)
Tarikh : bulan dalam 1 - 12 dan hari dalam 1-7
LED : boleh laras kecerahan (1-5)
Water Resistant : kalau percik air bolehlah,kalo masok kolam kiok terus

Warna : hitam , putih , merah , coklat , biru muda , biru tua
Tali : plastik
Case : stainless steel
Berat : +- 74g

haa...tulah sebahagian dari detail@spec yang boleh di kongsikan untuk jam RPM ni...hum...macam ad sumting tertinggal ni...apa ek?em...haaaaaa...harga dia...korang agak2,brape harga jam ni?mesti korang rasa mahalkan?xde la mahal sangat harganya...masih boleh di miliki la kata orang...harganya x sampai rm100 pun...so,murah x?x murah...ish3...jam cantik camni un x cukup murah ke harga bawah rm100....yang menariknya,sudahlah harga bawah 100,siap free postage tu...haa...camne?ok x?free post tu...bukan senang benda nak free post ni...

sebarang pertanyaan atau apa2 berkaitan jam RPM ni,korang watsap@msj JM RPM ke 019-6312240 
kalo x mo kol no tu,just tinggalkan komen di pos ni...ok?

insyaallah,dengan pembelian korang dapat membantu ak mengembangkan blog ni lagi

sekian..
wassalam

p/s : stok terhad,so,sape cepat dia dapat (incase xde stok,bole tempah,insyaallah)
p/s/s : kalo ad peluang jam ni bole jadikan sbgai hadiah utk contest@giveaway blog ni..yea....




2 ulasan:

Ez Bil berkata...

Stylo siot... Xspt sponsor tiket wayang pon xpe lah. Asal dapat jam ni!! Free tau!! :3

impreza awie berkata...

tau pun stylo...
erk...ni bukan sy jual...
sy tolong promote je..
nak free?bole...
tunggu buat ga or contest lu :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...