adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Khamis, April 11, 2013

join blog list

assalamualaikum dan salam sejahtera...

post kali ni untuk memeriahkan lagi blog ak ni...bukan pe...jarang betul ak berblogwalking dan join contest@giveaways@aktivti kat blog lain...act bukan malas,tp xde masa...kadang tu nak join,tibe tenet prob...so,kali ni ak di beri peluang dan ruang oleh yang Maha Esa untuk join...syukur Alhamdulillah...

kita terus ke aktiviti kali ini...ak nak juga masuk blog list kat blog Hana ni...bukan pe,boleh la berkenal-kenalan dan meramaikan lagi geng2 blogger ni...lagi un bukan susah sangat nak masuk blog list Hana ni,just buat entry simple2 dan letak dia punya banner...eh...cakap sal banner,lupe lak nak letak...maap...

kat bawah ni banner untuk aktiviti kali ni...

menarik x banner nye?mesti menarikkn?kalo x menarik mesti xde orang yang nak letak...kui3...gurau je...

rasanya tu je kut yg kena buat tu masuk blog list Hana ni...kepada yang berminat nak join,jangan lepaskan peluang...bukan senang nak dapat masuk blog list ni...

sekian...
wassalam...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...