adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Rabu, April 03, 2013

11 bulan berlalu

setelah 11 bulan ak x berblog ni rasa kesian pulak ngan blog ni...ak kesian sebab walaupun blog ni xde update apa2,tp masih ad orang yang datang jenguk dan tinggalkan jejak...terharu sangat...terima kasih pada semua yg sudi hadir ke blog ak yang x seberapa ni...

cukup dengan opening yg agak menyedihkan tu...kat sini ak jus nak share beberapa perkara ngan tetamu2 yang hadir ke blog ak ni...

kepada korang2 yang rasa nak kenali ak boleh la add ak kat facebook atau twitter (tp ak x reti sgt gunanya) atau youtube atau myspace (walaupun lama x guna) atau tagged (mungkin) atau google+...

banyak gak sosial network yg ak join...tp x smua ak aktif...paling aktif facebook...tu la paling senang nak keep in touch pun...

skung ni ak hidup tanam anggur...sedang mencari lobang2 pekerjaan yang sesuai dengan ak...walaupun kurang pengalaman kerja,tp kalo dapat kerja insyaallah ak akan buat sehabis baik...so,kepada tetamu2 yang datang sini,kalo ad kerja kosong,bole la roger2 ak ye...maap le ak xde BB kalo korang nak BB pin atau hanpon yg mahal korang nak watsup...jadi ak prefer korang guna social network or email je...kui3...

kat bawah ni link2 yg bole connect kn korang dengan ak :
Facebook
Twitter
MySpace
Tagged
Youtube
Google+

ak harap lepas ni lebih senang la nak keep in touch...
sekian untuk kali ni :D
peace world


2 ulasan:

Nurfatihah berkata...

ade no tepon x?
hehehe... =)

impreza awie berkata...

@fatihah : no fon?ad la...nak ke?tak bole :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...