adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Khamis, April 04, 2013

review movie : Rurouni Kenshin

salam semua...
hari ni ak nak wat review skit pasal movie jepun ni...
cite ni base on cite kartun Samurai X...
kepada peminat2 kartun jepun mesti da tau da pasal movie ni...
walaupun cite ni da lama,ak baru je tgk tadi...
hahahahhahaha...agak kesian juga sbb da ketinggalan skit...
tp xpe,puas hati,sbb download yg 720p punya gambar...
mmg terbaik...bawah ni poster cite tu..
jalan cite movie ni menarik dan tak slow...mmg best...lawan2 mmg ada,tp x banyak sgt...tp yg paling penting waktu lawan mmg best...terbaik....kalo x tgk mmg rugi la cite ni...sbb best dan terbaik dari jepun...NIPPON!

watak2 yang dibawa pelakon2 pun mmg menjadi sgt...mmg da nampak sama macam kartun(bagi ak la)...mmg diorg menjiwai betul watak2 yg diorg pegang...mmg tidak dinafikan ad lakonan yg nampak cam x menarik skit,tp itu bukan watak penting pun,so,tolak tepi sudah...

ak rate cite ni sbgai wajib tonton dan ak bagi markah 6.7/10

so,apa tunggu lagi,download dan tonton la cite ni ye...selamat berhibur...


p/s : kalo korang nak tgk review dari tempat lain klik sini -> Rurouni Kenshin



nota kaki : kalo korang ada sebarang permintaan untuk link download atau apa2 dari cite ni bole tinggalkan komen ye...sekian

6 ulasan:

FARID BASIST berkata...

hai awak XD

Imprezaawie berkata...

hai sedikit..

Ez Bil berkata...

Nasib ku x minat citer jepun/korea ni. Kihkihkih.kalu x mau nyuruh Incik Awie sponsor ticket lagi. :p

impreza awie berkata...

haish...smua mau sponsor...ni un saya download je...hik :D

Amira Najiha (Amy Anne) berkata...

salam pawie, akak dh tgk citer ni best mmg best tp x leh lawan anime die sendiri...aniem rurouni kenshin is the best awesome gler...tp yang penting minat terhadap cter jepun and aniem semakin mendalam..hahahah...

impreza awie berkata...

ouh....ye la...anime dia mmg best la..panjang gak...hahahaha...minat terhadap cite jepun ek..so,cite jepun pe je akak ad skung?ble copy2...ahaks..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...