adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Jumaat, Mei 18, 2012

ya Allah,terima kasih

hadoi...stelah skian lama x mengupdate blog...jd hari ni ak nak update blog ak yg da berhabuk ni ha...hohoohho...act story utk kali ni bese2 je...kisah org bercinta la katekn...ahaks...

ak suka pada seorang awek ni...dia cantik...dia manis...dia ayu...tp...dia bukan milik ak....ak x tau nak cakap camne...tp setiap kali tengok muka dia,hati ak jadi tenang...kadang kala berdegup lebih kencang dari bese...pelik bukan?kadang2 rindu ak pada dia lebih teruk dari orang meroyan...sbb setiap kali tgk perempuan lain or tgk movie or cite kat tb,asyik terbayangkan dia je...rindunya ak pada dia...rindu sngat nak jumpa dia...kalo la ak berpeluang jumpa,ingin ak sampaikan rinduku pada nya...

kalo awak baca ni,sy nak awak tahu sy sayangkan awak...saya bukan takat syg je,tp rindu bukan ke palang...

3 ulasan:

Ain Dzaya berkata...

nie mesti budak uitm si jugak kan..hehehew..part bp nie?

Saya dah lama 0-0 dengan awak la :')

Ez Bil berkata...

Meh nak bagitau sikit. Kihkih..

Cinta pada manusia xkan kekal. Cinta pada Allah kekal forever.

Tembak hati dia dgn doa.
(Even citer ni citer tahun lepas punyer)

impreza awie berkata...

hohoho...
mmg pun ez bil...
ni kisah lama..
skung ni xmo da cari cinta manusia...
skung ni sedang cari jodoh je...
sbb jodoh kena cari...
ia tak datang bergolek...

hok3...main tembak2 lak...
hum...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...