adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Jumaat, Disember 24, 2010

Result PMR da Kluar ??

huh...result pmr plak da kluar an...tapi ak sbenarnya x nak la ambik tau sgt pasal bende ni...sbb ak un bukan dak skola lagi...tapi bila ak beronline stiap hari,ak kenal la beberapa hamba Allah yang berumur 15 tahun yang sedang menanti keputusan tu...so,tetibe je jadi bersmgt nak ambik tahu an...tambah2 diorg ni junior ak...ahaks...

ow,sblum tu ak lupa nak kasi tau,ak ni bekas pelajar Bainun (05-09)...baru je bersara dari Bainun tu staun...walaupun da staun,hati ak tetap di Bainun...cewah...n ak gunakan juga konsep UiTM iaitu...UiTM Di Hati Ku,so ak ubah skit untuk skola ni sbgai Bainun Di Hati Ku...wah3...suka2 je guna UiTM punye...ahaks...sowi UiTM...adoyai...da termerepek jauh lak an...so,kita berbalik pada persoalan result ni...

berbalik pada cerita tadi,ak mmg menanti2kan keputusan ini...so,tunggu punya tunggu...wak,lama gila nak tunggu...ish...x best tul...so,ak skipkan hari2 tu dgn T.I.D.O !!...then harinya telah tiba...waaaaaa...ak bgn x awal mane un,sbb malam tu tido lewat...so,ak bgn dlm 12 tgh hari...matahari da tegak bru nak bangun...pe cer...ahak...dengan mata yang 'stim' dan perut yg lapar,ak trus g kat laptop tgk2,kut2 ad 'noti' or 'msj' dari mana2 junior ak ke yg nak g tau result...tapi segalanya hampa...'noti' semua dari geng2 len...adoyai...x best tul...nampak gayanya ak kena siasat ni...siasat punya siasat,ad la seorg junior yg online...pe ek name die...errr...lupe la plak...ha!!nama dia auni aida(nak kenalan ngan dia boleh klik nama dia)[tapi da berpunya]ahaks...so,ak tanye la dia...dia jawab macam nak tak nak je...x best tul...pastu ak nampak la lagi sorang junior online...tapi dengan gembiranya la kan...so,ak trus ucap(nadia ahmad-klik untuk kenal dia[dia da berpunya] "tahniah"...then dia balas "terima kasih"...so,mmg betol la straight A ni...waaaaaa...hebat seh...

buat masa skung ni macam x membantu lagi siasatan ak,sbb ak nak tahu lebih dalam...ak sebenarnya tunggu result hayatul asna (dia un sudah berpunya{result dia yg paling ak nak tau sebenarnye})hahahaha...so,ak tunggu balasan dari dia la ni...tetibe lepas ak makan,ad msj...waktu tu kul 7.35 ptg waktu facebook...hahahah...

ni jawapan daripada dia :

aku ta tau nape aku ta bole na post coment, IM bole laa (x penting)
btw, aku alhamdulillah 8 ( ? )

8a- 64 org (wat da fish)
7a1b-11 org


lagi 22 org major dpt 6a >>
tp ade gak yg 5


syukur dapat no 4 dlm perak, :DD

pas je ak baca msj dia...terus ak terkelu + terkezut + terdiam dan segala macam ter lagi la...waaaaaaaaaaaaaaaa....hebad gila diorg ni...terbaek uhhhhhhh...ak x sangka result diorg sampai camni skali...tapi pe pun,mmg ak suspek la diorg...errr...silap2...respek la diorg....huh...waktu time ak lu skit je...x de la sbyk ni...ni da lebih dari sparuh sbb diorg ad 97 org kut...so lebih kurang 2 per 3 tu...mmg terbaek...

jadi dalam msj tu ad la ak merepek bende len,then ak tanye,cita2 nak jadi pe?skali nak jadi Interior Designer(ni kena refer kat bro arm ni) tu...wewit...smoga cita2 anda tercapai asna...
ni gambar saudari asna yg ak cite kn kat atas tu bersama dengan anis farhana selepas ambik result rasenye...tu yg hapi semacam tu...ahaks...(ak curik dari facebook die ni...kui3)

so,mari kita take a look gambar2 diorg ni waktu form 2...hik3...





muka diorg nampak sedih skit la dalam gambar ni...lagipun sbb cahaya matahari yg menyinari waktu tu...
then meh kita tgk muka selepas diorg da dapat result camne...mesti menarik an..gambar2 ni plak ak curik dari saudari anis yg gambar kat atas tu...hik3...



so,mmg nampak sgt kelainan antara gambar waktu form 2 n gambar pas ambik result form 3...hik3...mmg menarik...jadi itu yang dapat ak kongsi kan bersama korang...



opss...sebelum ak terlupa...diorg x kn berjaya kalo tanpa warga pendidik yang hebat...so,ak selitkan gambar guru2 yang telah membantu diorg semua untuk berjaya...
walaupun dalam gambar ni ad beberapa guru yang telah tiada dan ad yang x masuk gambar...tapi,tanpa guru2 ni semua,Bainun x mungkin capai sehingga ke tahap ini...

dan ak yakin dan pasti...guru yang paling bertanggungjawab atas result mereka smua ni sudah pastinya seorang guru yang berdedikasi dan terbaek...inilah dia cikgu RUHIL AZHANA...
ak rasa,tanpa dia,mmg pelajar2 ni malas la ak agak...guru ni gak la yang telah bantu ak sewaktu ak PMR dulu dan dia juga la beri ak smgt waktu ak kecundang sewaktu SPM...trima kasih cikgu...tiada hadiah yg terbaek untuk mu selain kejayaan anak murid mu...(sedihnye T.T )

rasanya berakhir di sini saja post ak untuk kali ni...sekian terima kasih...

errrr...ok3...ak rasa mesti korang pelik an tetibe je ak tulis post ni,padahal bukan ak yang dapat straight A or ak yg ad dalam gambar2 tu...

huh...jawapan nye mudah saje...
- dulu ak x de blog siut...rugi2...
- waktu zaman ak x ramai camni
- ak x menjinakkan diri dalam beronline lagi
- sbb ini tempat ak blajar dulu
- bangga dengan result junior2 ak ni
- terharu,jadi ak buat post ni sbgai hadiah dan tanda penghargaan untuk semua form 3 Bainun dan guru2 Bainun terutamanya Cikgu RUHIL AZHANA...

kepada semua form3 Bainun,bertrilion2 tahniah ak ucapkan kepada korang sbb da naikkan nama Bainun...tapi ingat...jangan terlampau gembira sangat sbb SPM menanti anda semua...mmg ak jeles ngan result korang...tapi ak nak korang beringat...jangan jadi seperti ak...sbb PMR ngan SPM berbeza...mmg berbeza...ahaks...dan bila da berjaya ni gak...ingat la semua orang yang telah membantu korang dalam mencapai kejayaan tu...

ak harap korang boleh stay trus kat Bainun untuk menaikkan result SPM pulak...sbb ak n kwn x terdaya kami nak naekkan sbb masalah2 tertentu...jadi,kami ingin korang smua galas tanggungjawab untuk naikkan nama Bainun waktu SPM pulak...insyaallah waktu SPM nanti ak ad suprise untuk korang kalo korang boleh buat camni lagi...so,jgn lepaskan peluang yang ak bagi ni...hik3...

akhir kata SELAMAT BERJAYA SEMUA BAINUNIAN !!

p/s : kalo korang nak gambar kelas yg cam kat atas tu , buleh la tinggalkan komen kat sini ye...ak ad gambar2 waktu korang form 2 je x kira la waktu gambar rumah or len2...insyaallah akan di berikan :D

5 ulasan:

asna berkata...

tenkiu yaa :)

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

thx for comment dear
klik2 iklan era kamu
shoutmix tak available
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

aqilah mohd ali berkata...

ngee~~
nice la entry ni..
hhee.. drop here..salam prknln..

anis berkata...

glamor skejap di post ini. haha

Imprezaawie berkata...

asna : welcome2...da populr skit kat sini...tapi ke FB la ye...

aqilah : bese2 saje...yeah...jgn jatuh kuat2...sakit lak nanti..ahaks...salam perkenalan...

anis : yeah...glamor tu...hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...