adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Isnin, Disember 27, 2010

My Mood,My Style !!

salam sejahtera semua?untuk entri kali ak buat pasal fashion ak yang ak rasa boleh di katakan fashion la...kalo nak ikutkan ak ni x reti berfashion pun,cos,ak pakai je asalkan nampak kemas,x merapu n macam2 lagi la...

thx pada penganjur Ejaja kerna mempelawa ak masuk contest ni...ni merupakan contest kedua yg ak nak join...hik3...

jadi,inilah ak,imprezaawie yg x hensem tp manis,yg x jahat tp nakal,yg nampak garang tp sweet,yg xpandai tp bijak dan bermacam2 yg lagi la...tu smua x penting,apa yang penting,cerita tentang fashion ( tol x Ejaja?)


ak gunakan konsep My Mood,My Style sbb ak berfashion ikut mood...bukan seperti kebiasaan orang yang brfashion mengikut trend/peralihan masa...(jgn marah ya..ini pendapat ak)

so,kalo mood ak nak simple,macam dalam gambar tu la jadinya...
mmg simple...jadi ape yg ak pakai?humph...lets revealed it...

t-shirt Adidas warna coklat
seluar jeans hitam
gelang spike ( ak bukan peminat fashion,so,ak x ambik tau pasal nama dia)
Croc hitam (sowi x nampak an)

penerangan  :
pemilihan warna gelap membuatkan ak nampak lebih matang,garang dan yang lebih penting,kecil daripada saiz biasa(hik3)...style rambut yang terpacak membuatkn penampilan ak lebih garang(da macam wolverine)...dan tujuan gelang spike adalah untuk menyerikan lagi tangan ak yg tampak kosong di sbbkan jam tangan rosak(ahaks)

harga :
t-shirt ~ RM15 (ak x berkemampuan)
jeans ~ RM40 (opss,mahal la plak !!)
gelang ~ RM12
Croc ~ RM20
total up = RM 87

x lebih seratus un bajet ak ni...actually bende ni lagi murah skung ni...gambar ni awal taun ni nye gambar n barang2 nye da berkurun,so,faham2 je la ek...hik3...

ak rasa tu je yg ak dapat ceritakan tentang fashion ak...yang ak nak sampaikan kat sini senang je...

"pakai la apa yang kita rasa sesuai dengan kita,jangan fikir apa orang lain kata tapi ingat,berpakaianlah mengikut ajaran Islam yang tercinta"

3 orang yang terpilih untuk join contest ni :

cik2 sekalian,mari join contest ini...baca segala peraturan di sini :

sekian :D

2 ulasan:

ONLY ONE berkata...

tq sbb join contest ini...

lynda berkata...

ak da la x reti berfesyen...sawi oooiii...lalala...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...