adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Isnin, Disember 27, 2010

Info Gadjet : Papan kekunci fleksible ??

hahhaha... menarik ke idak tajuk ak kali ni?mesti ad yg kate x n ad yg kate ye...
so,ikut korang la ek...pe yang penting post kali ni ak nak citekan serba sedikit pasal gadjet yg baru ak beli ni...hik3...menarik tu...

gajet ni menarik siut...sies...ak gemarkan nye...ahaks...so,ak malas cite panjg,jadi ak tunjuk gambar lagi senang...tul x?
gadjet untuk post kali ini daripada jenama yang ak sendiri kurang pasti....tapi tu la jenama nya...yang menariknye,dia punya laman web ad .my(dot my)...so,syarikat ni kat malaysia la kiranya ek?ntah la...ak x tau la sgt...tapi kalo nak tgk produk len dari syarikat ni boleh klik ni >> EDGE
so,lets review...
gambar kat atas tu ad tulis num,cap,scr...so,itu adlah lampu2 yg akan menyala jika kita tekan fungsi salah satu,macam caps lock,num lock dan pe ntah ak x tau lagi satu tu...hahhaha...
then jom tgk gambar lagi besar key board ni...

haaaaaaa...kat bawah ni ha gambar ful keyboard ni...x nampak menarik sgt an?hik3...
 ni plak pandangan lebih dekat kat key board ni...
 dan ini sebahagian nye lagi...
 errrrrrrr...korang mesti pelik an...nape la dia ni tunjuk key board ni dari jauh,pergi kedekat...then tu je...x de motif len ke?huhh...sebenarnye untuk gambar kat bawah ni...ak nak tunjukkan button lain kat keyboard ni...lets check it up...
 ok,korang tgk butang yg paling atas skali...da?penah tgk x butang2 tu?penah?bagus kalo penah?x?kalo x meh ak citekan skit...ce cite,ce cite(tiru dialog dalam filem Hantu Kak Limah Balik Rumah-cerita terbaek tu...)hik3...ok3...let start...penerangan dari kiri :
untuk pergi ke home internet browser,untuk keluarkan search window dalam komputer,favourite,back to(dalam internet browser/windows explorer),forward(dalam internet browser/windows explorer),refresh,
microsoft office outlook

penerangan dari kiri :
volume up,volume down,mute/unmute,previous,next,mycomputer/computer,calculator

penerangan dari kiri :
refresh,microsoft office outlook,exit,windows media player,play/pause,stop,volume up,volume down




so,kat bawah ni ak tunjukkan la bukti2 dia fleksibel...
letak kat kerusi melengkung pun boleh....

kat helmet pun boleh gak ke?ahaks :D

atas paha pun boleh...cuma susah skit la an...ahaks...

dan yang kat bawah ni cara nak simpan dia,kena la gulung,so,boleh la di simpan...

nape?anda persoalan timbul ke?macam key board biasa?x best pun?x menarik pun?hahahha...mmg da syak korang akan terfikir camtu..tapi ia tetap menarik bagi ak dan sbb tu gak ak wat review ni...hik3...

semua pasal keyboard ni :
harga : RM 40
-Mini body design, key`s arrangement is reasonable -Made of high quality silicone, offer the perfect combination of practicality, durability and comfort; -Can be clean with soap and water; -Strong resistant to dirt, dust and even coffee or any spilled liquid ; -Perfect for travel, can be rolled up , lightweight, ultra-slim and compace; -The soft material allows a quick, reflexive typing action ; -More silent and comfortable than traditional keyboards.

-Compatinility: IBM -Windows98/2000/Me/XP -Interface: USB -Size: 350(L) X 138(W) X 12 (H) mm -Paking Size: 360(L) X 155(W) X 40(H) mm -Layout: 109 keys + 18 multimedia keys -Net Weight: 0.27Kg


so,apa pendapat korang?sila letak komen di kotak komen yg tersedia :)

p/s: kalo nak ak tolong belikan untuk korang boleh gak...hik3...

2 ulasan:

Masrur berkata...

hehe yang ni sye ade jupe kat low yat....
tapi yang sye jumpe tu ..
key die sume flat.....
harga 10 ringgit best aww xD
tapi skang ni cari da x de huhu
kmu penah jumpa ka keyboard yg flat ??
die waterproff jugak

Imprezaawie berkata...

owh...
kat low yat jgn cakap la...
mmg slalu sgt jumpa gadjet2 pelik...
10 hinggit?
waaaaaaaa...
murah tul...
keyboard flat?
water proft?
humph,penah rasanya,tp x semurah camtu la harganya...
hik3...
lagipun gadjet ni hak milik sy da...
so,tu yg ble buat review...
kalo stakat ambik dari web...
mmg byk ble cari...
jus mintak tolong encik google je..
hik3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...