adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Selasa, Disember 28, 2010

Saya Blogger PERAK !!

wow...ak x tau sama ada ni contest ato apa...tapi mmg menarik..hahahha...
errr...silap lak an ber'aku'...sowi2...


saya blogger PERAK !!


~lalalalala~
perak no 1...
yeah...


mengikut program ni,sy kena nyatakan nama glamer sy...humph...glamer ke pun?entah la...nama di beri ***** *******...nama glamer AWIE...nama web sy imprezaawie...


status sy nak kata single x,nak kata double un idak gak...humph,camne ek...errrrrr...kira da ad la senang...lagipun buat blog ni bukan tujuan nak carik calon isteri un,sbb masih blajar lagi an...so,blajar lebih penting skung ni...


humph...nak berhubung ngan sy?mudah aja...berhubunglah dengan sy di sini ataupun boleh la pergi ke link2 berikut :
paling best,search je imprezaawie kat search engine,insyaallah akan jumpa :D


sy tinggal di ipoh...dan sy mmg lahir di ipoh,bak kata orang "mmg anak jati perak sungguh"...hik3...


huh...pe yang menarik kat tempat sy ek?ape ek...errrrrrr...ok3...tempat sy tinggal ni yang menariknye dekat dengan pasaraya,yang bertambah menariknye lagi ada 2 pasaraya,satu Pasabina dan satu lagi Tesco...dan di jangka pulak akan di buka lagi satu pasaraya kat sini iaitu Jusco(tu ura2 je la an)...selain itu,kawasan yg sy tinggal ni dekat dengan pelbagai fasiliti la macam stesen bas dan bla,bla,bla...nak jadikan kawasan ni lagi menarik,ad lak McDonald 24 hours kat sini...ish3...kawasan kat sini gak pada asalnya merupakan lombong bijih timah dan skrung da jadi cam bandar la plak...mmg sesuatu yg menarik...bak kata KPerak "From Tin Mines,To Mind Of Industries"...kalo nak ke lebuh raya dari kawasan sy,ianya x menjadi masalah kerana jalannya mudah saja...kawasan yang sy tinggal bukan la kawasan peranginan atau pelancongan,tapi ia tetap syurga di dunia bagi sy...inilah tempat lahir sy dan inilah kehidupan sy dan segalanya bermula dari sini...alhamdulillah...

ingatlah;tidak kira di mana kita tinggal,kita tetap 1Malaysia :D


penganjur untuk projek kali ini ialah : BlogPilihanMalaysia

3 ulasan:

ain dzaya berkata...

tggu blek perak ti ek..
gi jenjalan kat lata sri iskandar..
maenn air tejun....

jmpa mggu depan~

DiaUmaiNiNaz berkata...

salam blogger Perak..Dinaz menyinggah di sini. hepi blogging.

eiysya zasya's berkata...

hye blogger perak.. saya blogger kelantan.. hehe~


p/s: Istimewa lahir akhir tahun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...