adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Selasa, Julai 16, 2013

Nuffnang : CPUV ke 3

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

syukur Alhamdulillah...bulan ni ak dapat 3 CPUV...tapi tu la...ak ni pemalas skit...nak suh orang klik2 kat facebook macam blogger lain buat...so,ak biarkan orang2 yang jujur utk klik....smoga dengan kejujuran korang semua membolehkan ak CASH OUT satu hari nanti...
ni la antara cpuv yg ak dapat :D Alhamdulillah

untuk cpuv kali ni ak dapat volkswagen punya iklan...smoga dengan iklan kali ni dapat la masyuk banyak :D kui3

so,kepada yang tak dapat cpuv lagi,teruskan usaha...tipnya mudah...slalulah update blog dan hantar tiket(feedback) kepada pihak Nuffnang...insyaallah,pasti diorg akan tengok tiket korang tu...sbb ak hantar 2 tiket...geram punya pasal...hik3...

apa2pun thanks kepada Nuffnang sebab terus percaya pada ak :D thanks alot...

sekian...
wassalam...

2 ulasan:

huny madu berkata...

Alhamdulillah.. rezeki awak kot :)

impreza awie berkata...

@huny : syukur...Alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...