adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Rabu, Julai 17, 2013

Demam

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

apa kabar korang semua?di harap korang sihat sejahtera dan bahagia bersama keluarga tercinta...

aku hari ni tak brape sihat...smalam sakit tekak bese je....tetiba hari ni sakit tekak lagi teruk...ya Allah...terujinya puasa ak kali ni...skung mulut rasa pahit2...best kn?tp takpe...ak redha dengan ujian ini...ak just nak share tahap kesihatan ak je...so,ak minta maaf kalo entri kali ni bosan...kui3...

tapi pe yang penting...ak nak ajak korang join CONTEST 2 yg ak jalankan...JULY CONTEST 2 : BIRTHDAY CONTEST...insyaAllah, ada hadiah...hadiah dalam bentuk topup...di harap ramai yg dapat sertai...

ok la..cukup takat tu je...tak larat nak menaip dan fikir bila sakit2 ni...

akhir kata...
semoga hidup kita semua dirahmati Allah dan diberkati Allah...insyaAllah...
amin,

sekian..
wassalam...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...