adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Jumaat, Jun 21, 2013

Giveaway,Segmen,Contest,Freebies

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

entri kali ni aku nak cite skit pasal perkara2 di atas....

ak cadang nak buat

  • 1 Freebies
  • 2 Giveaway
  • 3 Contest
  • 4 Segmen
so, total up ad 10 aktiviti yang akan ad kat blog ak ni...dan Alhamdulillah ada beberapa orang blogger yang sudi jadi 'partner' ak dalam menjalankan beberapa aktiviti...tak silap ad 5 orang blogger yang sudi jadi partner...so,5 lagi aktiviti maybe ak buat sorang2 or maybe ada blogger yang nak jadi partner?who knows,rite?

kalo ad aktiviti, mesti la ad hadiahnya...untuk hadiah dan semua tu kita tolak tepi dulu,maybe ada yang berminat nak sponsor?kalo ad mmg terbaiklah :D

rasanya cukuplah ak menaip utk pagi ni..
sekian,
wassalam

2 ulasan:

myafarisha berkata...

aku nk sponsor, duit xde, tp, kalau aku nk sponsor handmade keychain, boleh tak?

-mai-

impreza awie berkata...

sponsor?jadi partner je...bole kita buat skali..tak perlukan duit...hadiah smua ak kuarkan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...