adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Khamis, April 11, 2013

segmen saya nak menang hadiah dan bloglist

assalamualaikum dan salam sejahtera...

!Assalamualaikum!


Dengan sukacitanya blog Nabila Biela mengadakan segmen Saya nak menang hadiah dan dibloglist. Korang tak perlu follow banyak sponsor...just followblog Nabila Biela dan sponsor yang lain just like pages. Haa best tak??jom tengok syarat-syarat yang lain.

SYARAT-SYARAT
1) Follow blog ni dan like pages
2) Like pages semua sponsor
3) Buat satu entry dan tepek banner kat atas dan link kan ke entry blog ni
4) Letak link blog ini dalam bloglist korang*kalau umum pemenang nanti senang korang nak tahu kan?*
5) TAMAT 20 /4/2013*kalau ramai yang join akan ditamatkan awal*
6) Copy paste je entry ni

LIKE PAGES SPONSOR




SENARAI HADIAH

VOUCER TIKET WAYANG X 2 ORANG*tajuk ikut suke korang*
Kardigan X 2
Legging X 2
Tony Moly Tint X 2
Topup RM5 X 1
Manicure Set X 2
Bloglist oleh aku sendiri X 10

GAMBARAN HADIAH

PEMBAHAGIAN HADIAH

TOP REFFRAL: BOLEH PILIH DUA HADIAH*akan diberitahu awal*
RANDOM: SATU HADIAH SORANG

SENARAI PESERTA*akan diupdate dari semasa ke semasa*

SEGMEN INI DITAJA:
  
Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan disponsor oleh EzbuydiazGirl On The SlopeCheapest in Town,D'va Fashionista Boutique,YEZZA by SSS dan Klik & Beli Pakaian & Jersy Online.

mudah bukan?kalo x join rugi pula rasanya...kepada yang nak join tu cepat join...risau nanti melepas plak an..ahaks..

sekian...
wassalam..

p/s : harap boleh menang :D

4 ulasan:

Budak Kampung berkata...

Assalam yop yong
BK dari kampung sme
penat mengayuh speda nak ke sini

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-hadiah-dan-dibloglist.html

Imprezaawie berkata...

teman lagi le...berlari je...penat yob oi...rasa nak tumpo da teman...hahaha

Cik Atoniah Bandarus berkata...

awesome
dari segmen yg sma
http://dakbluer.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html
good luck

impreza awie berkata...

nice one...promote2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...