adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Khamis, April 11, 2013

Hari menyertai contest @ giveaway @ segmen

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

pergh...ini kali pertama ak post banyak2 dalam 1 hari...macam tak percaya tu...tp tu la,kebanyakkannya berkaitan dengan contest @ giveaway @ segmen...mungkin bagi orang yg dapat update dari blog ak rungsing tahap gaban nye hari ni...asyik ad update je...bole kata setiap 2 jam ad je update baru dari ak...ahhahah...

ni semua gara2 ak terbangun awal sebab sakit perut pagi tadi...

sies..sakit gila perut ak pagi tadi...ak bangun awal terus cari toilet...igtkan sekali pegi da ok...tengok2 5 kali ak pegi toilet...

mmg terbaik tul sakitnya...

kita tolak kisah sakit perut ak tu...sbb bukan penting un nak amik tau...dan korang bukan rasa pun pe yang ak rasa...

betul x?hahaha...jangan amik peduli ngan gambar yg atas ni...kui3...

so,bila da bangun awal tu konpem xde koje nak buat,tu pasal ak online...then bila online ak terdetik nak berblogwalking plak...da blogwalking korang tau2 la,mesti jadi lama punya...jalan punya jalan ak jumpa ad blog buat contest...terus ak sambar je...apa lagi,buat post itu ini letak backlink bagai then komen...setel 1...tgk ad lagi contest kat blog lain...join lagi...pastu berturut2 lah contest yg ak jumpa...bole kata ak jumpa dalam 8 contest hari ni...tp x smua ak join lagi...ad yg tamat hari ni...ad yg lambat lagi tamatnya...tp yang pasti ak akan join semua..hahahah...tengah rajin la kata orang...

tp..bila ak kira2 balik...macam ad banyak je lagi contest ak x join ni...oh damn!!

mmg banyak...rasanya bukan 8 je ni...ad lebih lagi ni...rasanya 10 lagi contest x join ni...

puuuuuuuuuuuuuuuu...sampai terpercik ak makan...banyak betul...rasa cam pelik je kali ni...ramai pulak orang yang baik hati nak wat contest bagai...tp pe nak buat...da rezki...rezki jangan di tolak,maut jangan di cari...ingat pesan tu...

hum...tp...ak rasa macam ak ad lupa sumting yg lebih penting dari contest smua ni...apa ek?adoi..pelupa plak la ak ni...jap...cuba mengingat...

haaaaaaaaa...adoi...baru ak ingat...ak kena buat banner iklan,review produk dan servis...argh...nape skarang baru ak ingat...ya Allah...mengapa...agagagagag...bole jadi stress cam gini...ish3...xpe...take time...masih ad masa untuk semua itu...hahaahhaha...nasib la...

rasanya da panjang dan merepek ak berceloteh ni...cukup stakat ni je utk post kali ni...mungkin kejap lagi akan update dengan contest baru...muahhahahaha...nakal x?

sampai jackie chan pun pening pale...kih3...maap pak cik jackie...sy mmg nakal...

sekian..
wassalam...

p/s : ad contest lain?tinggalkan komen di bawah :D

2 ulasan:

Ez Bil berkata...

Ok. Entri ini best. Ader gambo! I like.

Nk join segemen/ga sgt kan.

Nah join yg ni. X join siap ko!! Kahkahkahkah (gelak jahat)

http://ezbil-official.blogspot.com/2013/05/segmen-pencarian-bloglist-bulan-mei.html

P/s: segala komen yg buat Incik Awie terasa. Maafkan saya. Semua itu hanya gurauan semata2

impreza awie berkata...

ouh...suka entri bergambar la ni?
nanti sy buat entri bergambar banyak2...
khas untuk ez bil :D
haaa...nak...
hik3...waaaa...nak wat pe je kalo x join?
kui3...
ok...akan join...

xpe2..faham sangat :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...