adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Sabtu, April 13, 2013

SEGMEN : LIKE FOLOW LIKE FOLLOW SAMPAI JADI TERKENAL

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

kali ni ak join lagi segmen best...nak kasi femes punya pasal...join la an..kui3...ak da tahap malas gila nak taip malam ni...so ak ambik inisiatif kopipaste je...hahaha...cara mudah dan utk kegunaan blogger malas macam ak ni...pe pun,segmen mmg terbaik,kalo x join mmg rugi la bro n sis oit...so,lets join!


Assalamualaikum..

Ini segmen kedua saya.. Jom sertai nye.. 
Click Banner untuk join.. :-)



  • Segmen ini dibuat untuk mengenali blogger yang mempunyai fanpage !!
  • Segmen ini dibuat agar blogger yang mempunyai fanpage dapat di KESAN !!
  • Segmen ini juga dibuat agar mereka yang kurang followers tu dapat tingkatkan lagi followers mereka ! Jom sama sama bantu mereka.. ( Even folowers aku tak ramai mane pun ) :-(((((

Syarat:-
  1. Blog saya mesti korang kena FOLLOW. (Yang dah follow, boleh tengok syarat kedua)
  2. WAJIB LIKE fanpage saya Oriana's Vanila Blog AMORE 
  3. Buat entry"SEGMEN : LIKE FOLOW LIKE FOLLOW SAMPAI JADI TERKENAL"
  4. Sila tinggalkan link FANPAGE dan link BLOG korang kat kotak komen.. ( Senang untuk aku follow dan like ).. Kepada yang buka bisnes shopping online, korang juga boleh tinggalkan link bisnes korang  kt kotak komen.. :-)
  5. Aku akan entry kan link fanpage dan blog korang dan korang WAJIB follow juga like mereka yang sertai segmen ini..
  6. Segmen ini akan berjalan selama SEBULAN.. Dari 12/04/2013 until 12/04/2013..


Mudah sahaja kan syarat syaratnye..
Tunggu apa lagi,, jom ramai ramai join..
InsyaAllah,, murah rezeki aku akan bagi gift kat korang yang patuhi syarat syarat di atas..
Jangan sombong,, nanti tak ade sape nak baca blog korang ! Hahahaha.. *Gelak jahat !
Selamat Maju Jaya Semua.. ;-)

Terima Kasih Sebab Sudi Kerjasama..
Waalaikumsalam..


4 ulasan:

♥ ʜᴜᴅᴀ ʜᴀssᴀɴ ♥ berkata...

hda dtg dari segmen yang same! :D

impreza awie berkata...

ok...nice...

Ez Bil berkata...

Good luck. Copi pasta jer erk? ^_^

impreza awie berkata...

thanks...haah...kopi pasta je :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...