adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Ahad, April 07, 2013

review vcd : Maher Zain - thank you Allah

assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
semalam ak kuar mengejut je...bukan pe,kawan ak tetibe je msj kata dia ad kat Parade...ak un apa lagi,jadi kelam kabut la,dah la waktu tu ak da la depan laptop...online,pakai pun simple je...da dia msj camtu ak terus siap2 utk gerak...ak g tau mak ak nak g Parade naik kete...Alhamdulillah mak ak kasi...syukur...

waktu dalam perjalanan,ak bawak macam x betul skit,bese la da lama x drive...tp syukur sampai gak...bila sampai je tgk kawan ak ngan awek dia...ish3...potong stim la mamat ni,td kata dia sorang,tetibe je ad awek dia plak...then ak sembang2 la ngan dia...bila sembang2 dia ajak jalan2 kejap then dia jumpa awek dia balik,waktu tu la ak amik kesempatan jalan sorang2 (forever alone....)

kesiankan?tp x pe...ni la peluang di mana ak bole g je mana ak nak an?tul x?kalo x betul x pe la...hahahahhah

ok...kita habiskn kat sini je pasal intro ak...skung ni pasal vcd karaoke Maher Zain yang baru ak beli ni...cd ni mmg terbaiklah...dah lama ak nak beli,cuma sblum ni x kesampaian je...sbb kekurangan ringgit atau ketidakjumpaan dengan cd ni...tp Allahamdulillah...semalam jumpa gak cd ni...terbaik...ak beli yg original ok...mmg terbaik...kat bawah ni ak kasi dia punya cover album

menarik?x...mmg la...ni album lama...album baru dia yg kat bawah ni...

tp kira okla dari x de langsung...kui3 :P
cd ni mmg lama ak nak...so,bila da dapat mmg best la...mmg sonok la ak nak karok pas ni...dapat karok puas2...yahooooooooo...
ada sape2 nak join ak karok?haa...boleh la datang kerumah ak...karok preeee je...best?mesti la best...x yah kuar duit...

haaa...kat sini ak nak promote skit brader Maher Zain ni...bukan pe,dia ni penyanyi nasyid kotemporari...bawa konsep menyebarkan agama Islam dengan cara menyanyikan lagu2 keIslaman...Alhamdulillah...peminat dia mmg ramai...tidak kira muda atau tua,warna kulit mahu bangsa atau agama juga negara...so,kalo korang nak keep in touch ngan dia bolehlah berhubung ngan dia melalui beberapa social network yg ad antaranya Facebook Maher Zain atau Twitter Maher Zain atau pun korang berminat nak join kelab peminat Maher Zain?korang boleh ke Fan Club Maher Zain @Facebook...

itulah antara yang ak jumpa la...tp kalo korang berminat nak komen ngan dia ke pe ke,korang bole ke laman web ni maher-zain.com...x silap nya kat situ dia ad la update skit2 apa yg dia wat...insyaallah kalo korang bertuah korang boleh sembang ngan dia...

tapi,kalo korang jenis yg nak dengar lagu dia sambil tgk video dia,bole je...kat utube un ad...tp,ad orang yg telah rajin buat lama web utk smua lagu2 dia yg ad kat utube tu...diorg compilekn dan masuk 1 laman web...so,mudahah untuk peminat2 dia...betul x?kalo korang berminat nak karaoke pun bole...kat situ ad je videonya...pergi kat sini maherzaintube.com...

orite...da banyak sumber untuk korang teruskan minat untuk jejak atau ikuti Maher Zain ni...kalo korang berminat nakkan Album Maher Zain yang baru bertajuk Forgive Me,teruskan bersama ak di blog ini...insyaallah...dalam masa terdekat ni akan diadakan contest@giveaway untuk peminat2 Maher Zain serta rakan blogger yg telah subscribe...jangan lepaskan peluang...sbb peluang bukannya selalu ad...betul x?jadi,kalo tidak di rebutkan peluang itu,masakan tidak kita dapat....

akhir kata dari ak,selamat menyampaikan dakwah...

assalamualaikum...

p/s : bukan album Maher Zain je ad contest@giveaway,tp insyaallah Iron Man 3 akan datang ni un akan ad...tungggggguuuu....

2 ulasan:

Ez Bil berkata...

Amboi.. panjang bebenor entri. Ok. Truly. Aq x bace smpai abis pom. Ponat eden. Maaf kan saya!

impreza awie berkata...

haish...apa la...baca la sampai habis...baru best :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...