adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Sabtu, April 06, 2013

Review Kawan : Hafizan Halim

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
hari ni ak nak stori mori pasal kawan ak yg sorang ni...
dia ni nak kata hensem tu x la sgt,smart tu ad...
nak kata baik tu idak le,tp alim tu ad...
nak kata pandai tu idak jugak,tp bijak itu dia...
haaa...begitulah nak describe serba sedikit pasal dia ni...
kat bawah ni ak tambah lagi pasal dia
nama dia Hafizan,ak panggil dia Fizan...orangnya tinggi,kalo ak berdiri sebelah dia,
ak nampak pendek (xbest)...kat bawah ni gambo dia...

dia ni mmg bercita2 tinggi dan sangat hebat dalam penulisan...
kalo dia menulis,pergh...mmg terbaik ak cakap...
kalo korang x percaya,korang pergi la tgk kat blog dia ni
Dakwah Makan Dalam
dia gak punya banyak idea dan pandangan...
dia punya pandangan yang sangat luas tentang dunia ni...
dia bukan je suka menulis malah membaca...bole kata dia ni ulat buku gak la...
banyak buku yg dia ad,smua nya menarik...korang x percaya?tgk gambar kat bawah ni
ok x ni?sikit?

kalo ni pulak?masih sikit lagi?

macam mana pulak ngan yg ni?masih x cukup bahan bacaan ke?

masih kata sikit?hahahaha...nampak sgt korang penipu....tu kira banyak la tu...dan dia masih lagi mengumpul buku2...cuba korang bayangkan kalo umur dia da 50++...pasti koleksi buku dia macam ni...

hahahahahha...terbaik bukan...ak yakin bole nye...dia ni ulat buku...huhuhuh...(maaf fizan...jadi bahan)

act,dia ni pelajar uitm dalam jurusan art n design,so,mmg budak sini la dia ni...sudah la rajin membaca,pandai menulis dan ad kemahiran seni pula...nak tgk hasil kerja dia?tgk gambar2 berikut...
ni hasil kerja komputer dia..kira grafik la....ok?

ni lebih simple,tp menarik bukan?x cukup menarik lg?

ni hasil kerja tangan dia,,,bukan komputer yeeeee....hebat?siap ad rege skali...mampu?

ni dia pakai komputer katanya...lakaran kereta futuristik...menarik?kn


ni x silap projek dia ni...tp x tau yg mana...bese la,budak2 seni ni banyak projek...
so,benda2 camni perkara bese mereka...hahahah

menarik bukan?tu baru berkaitan lukisan tangan dan komputer...dia ni gak suka tangkap gambar...x kesah la gambar pe un...tp dia tangkap mesti terbaik punyalah...selain tangkap gambar,dia gak ad wat video dan letak lam youtube...kebanyakan video yg dia buat untuk menyedarkan orang sekelingnya...bagus juga video yg dia buat cuma dia masih baru dalam bidang video ni jadi kebanyakan video yg dia upload lam youtube tu ad kelemahan skit...tp masih terbaik dengan ilmu,nasihat dan pandangan yg di sampaikan...x percaya?korang tgk sendiri kat youtube dia ni
Youtube Fizan
banyak video dia dalam tu...so,selamat menonto...tp...tunggu dulu...masih x habis lagi...skung ni dia ad buat bisnes skit..servis2 gitulah...kalo korang nak tau lebih lanjut pasal servis dia,bole la klik sini
Servis Fizan
rajin2 la buat servis ngan dia...bukan pe,dapat gak bantu dia dalam mencari duit poket utk beli buku dan peralatan belajar dia...hohoohoh...

ak rasa da panjang gila ak cite pasal mamat sorang ni...apapun,dia mmg pakej terbaik utk di jadikan kawan,teman dan sahabat...

sekian dari ak buat kali ni...
assalamualaikum...

p/s : sape2 nak buat menantu atau pasangan hidup pun ok gak dia ni...terbaik!

4 ulasan:

Ratu irQin berkata...

wow ! kau cita dah mcm die balak kau je !

Ez Bil berkata...

Ok. Kagum dgn org mcm ni. Mohon belikan aq lukisan reger 800 tu. Please. Kihkihkih

impreza awie berkata...

haish...ad plak camtu...dia kawan juga mentor ku :D tu pasal bole cite detail...dan pernah tinggal sebilik dan kami sama2 jadi pemimpin mahasiswa :D

impreza awie berkata...

hahah...kalo ko kagum,ak 2 3 4 kali lebih kagum...sbb ko baru baca,ak kawan ngan dia...hohoho...haaaaaa...lukisan rege 800 tu ko nak?pergh...deman tul...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...