adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Rabu, April 17, 2013

Revie Movie : G I Joe Retaliation

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

hari ni ak nak review skit sal cite yg terbaik bagi ak...apa lagi kalo bukan GI Joe 2,sambungan untuk GI Joe yg sblum ni di mana banyak persoalan yg timbul,seperti GI Joe pertama tu macam tiada kesudahan...so,untuk yang kali ni,smua soalan itu terjawab juga akhirnya...malangnya ada hero yg mati kali ni...

kat bawah ni poster cite GI Joe Retaliation 
 smart x poster dia?smart gak an...terbaik...siap tunjuk 2 team berbeza...tu yg buat tambah menarik....mesti korang kata apa bukti ak tengok an?so,ak tunjuk la tiket nye...


haaa..tu ad tiket tu...xkan x percaya lagi kut?ish3...camne nak wat caya lagi ak un x tau la...so...ok la kut dengna bukti yg ad dari xde langsung...act,tgk da lama da,cua baru berkesempatan nak update je..ahaks...

tp an,cite ni x menarik sbb kurangnya bantuan dari pakar yang hebat...tau ke sape pakar hebat tu?haaa...ni ha IMAX...mereka pakar dalam pemancaran movie terbaiklah...bawah ni logo diorg...

walopun cite ni x di tayangkn dengan IMAX,tapi ak masih berpuas hati kerana mereka gunakan bantuan dari Dolby Digital...so,sound dia mmg terbaik...ou...x adil tunjuk logo IMAX je...ni ak kasi logo DD gak..

hahahahaha...terbaik x?tu la pasal...kalo x terbaik,ak x share la benda camni...

berbalik pada cite ni...cite ni mmg terbaik...dengan kehadiran The Rock menambahkan lagi kegempakan cite ni...dan penambahan watak lain juga menyeri dan menghangatkan lagi keadaan dalam cite yg simple tapi terbaik...

dalam cite ni gak banyak guna teknologi2 power bagi ak...bukan pe...motor bole tukar jadi bomb la...bukan nya bom meletup camtu je...kira jadi cam roket...pastu ada kelip2(kunang2) elektonik yg mana bole jadi bom bila tekan alat kawalan jauhnya...pastu ad mcam2 lagi la...kiranya kalo korang peminat teknologi mesti korang teruja macam ak time tengok cite ni...

sies ak kata,cite ni mmg terbaik dan ak berikan 7.5/10 markah utk cite ni...yeah..cukup la tu..xley banyak2...sbb cite ni masih ad kekurangan dari bberapa segi yg ak malas la nak share...sbb x best un share benda buruk....hohohoho...

bercakap tentang movie nie...ak baru teringat sumting...ak akan adakn giveaway untuk beri korang tiket wayang percuma tayangan cite Marvel Iron Man 3 yang bakal menerjah pawagam berdekatan korang tak lama lagi...x silap ak pada 25 April ini...

jadi kepada peminat Marvel Iron Man 3,jangan lepaskan peluang untuk memenangi tiket wayang dengan menyertai giveaway yang bakal diadakan tak lama lagi...insyaallah...

sekian dari ak...
wassalam

4 ulasan:

Nana Liena berkata...

ayoo..lama tak layan movie..hehe..ramai yg dah review movie nie..dgr macm best ja.. hooh

impreza awie berkata...

wow...mmg best un nana...rugi gak la kalo x tengok..tp jangan risau,kalo x sempat tgk kat panggung,downlaod je...skung ni dalam proses kuar yg DVD rip...kalo nak download link ke,bole la kasi tau...kalo ad sy kasi je...ahaks...

Ez Bil berkata...

Ok. Sekali lagi jeles dgn Incik Awie.

impreza awie berkata...

hahaha..xyah nak jeles sgt...rezeki Allah je ni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...