adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Ahad, April 21, 2013

Mencari geng untuk buat Giveaway

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

entri kali ni xbrape menarik sangat...dan yang paling penting orang akan kata 'nampak terdesak'...act bukan ak terdesak mana un...ak just nak mencari geng utk giveaway bagi memeriahkan lagi giveaway yang ak nak anjurkan...

kalo ad yang xmahu jadi geng pengajur,tp berminat nak jadi sponsor un bole juga...dialu2kan kehadiran geng penganjur dan sponsor...

kalo korang nak mencari geng untuk giveaway korang pun ak ok je...nak jadi panganjur kecil ke,besar ke...mana2 pun bole...kalo nak minta ak jadi sponsor pun ok juga...kalo ad rezki ak sponsor la sumting :D insyaallah...

rasanya itu je...sekian..

wassalam

14 ulasan:

Aina Areen berkata...

aina nak sponsor.. kalau jadi inform aina :)

impreza awie berkata...

ouh...wow...xmo jadi penganjur bersama ke?hik3...

Azwa Ghazali berkata...

salam singgah n follow sini,,,nak buat segmen apa... macam minat nk jd penganjur, actually dh lama plan nk bt giveaway... =)

iu-hazirah berkata...

done follow

EYJA MASLIZA berkata...

eyja nak jadi penganjur or sponsorer or memana yang awak nak letak. kalau jadi inform eyja :)

impreza awie berkata...

owh...thanks alot for coming here n follow...i will visit n follow u :D minat?jom la kita wat sesama :D x kesah wat giveaway pe pun :D

impreza awie berkata...

owh...wow...thanks alot..i will follow u :D

impreza awie berkata...

ouh...wow...betul ke eyja nak?hum...tp x tau la nak wat giveaway pe...ad idea?hik3...

ejulz berkata...

gud luck.. :)

cleopatra chenta amira berkata...

Mira nak jadi Sponsor awak punya giveaway...
nanti bila dah inform bgtau mira k..komen ja kt blog mira...
anytime can be ur sponsor...hehehe

impreza awie berkata...

thanks :D

impreza awie berkata...

owh...wow...terharunya...thanks mira...insyaallah...nanti bila da ad idea nak wat ga pe,awi kasi tau :D
thanks :D

Ez Bil berkata...

Allah. Xdapat nak nolong le incik awie. Masaa sgt x mengizinkan + masa cemburu sebenarnya. ^^,

impreza awie berkata...

hum...xpe2...insyaallah masa tu akan tiba :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...