adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Khamis, April 11, 2013

Giveaway BFF FOREVER

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

post kali ni ak create untuk contest dari blog Diari Jejaka Hangat...contest ni xde la susah sangat nak join...cuma korang kena banyak klik follow n like sponsor je...pastu buat entry macam ni...x susahkn?kalo susah,korang x yah masuk la...ahaks...

untuk kali ni semua detail da di beri pihak penganjur,kita hanya perlu copypaste code yg di beri je...lebih mudah untuk orang yang malas menaip banyak macam ak ni (*yeke x suka menaip?kui3)

so,kat bawah ni adalah detail contest tersebut...


Alhamdulilah.. Seperti dijanjikan, hari ini angah akan umumkan bahawa angah akan mengadakan 1Giveaway yang diberi nama Giveaway BFF FOREVER.  Giveaway ini akan berlangsung lebih kurang 2 minggu iaitu dari tarikh hari ini (8 April 2013) dan akan tamat pada 21 April 2013. Hadiah pula adalah tajaan dari ramai penaja yang baik hati sudi bekerjasama untuk GIVEAWAY kali ini. 




Syarat-Syarat Menyertai Giveaway BFF FOREVER ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur SEDINGINSALJU & DJHAdd To Circle Google +Mohamad Khairil  dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk Giveaway BFF FOREVER.
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
TOP REFFERAL juga dicari!!
BLOG PENGANJUR | DJH | SEDINGINSALJU |
BLOG SPONSOR | FIQA | RIEYA | ONE | AKMA | ERNY | SHAKIRAH | FIK |

haa...macam mana,teringin nak join skali ke?kalo nak join just klik je gambar kat atas tu...terus korang ke blog dia...pastu buat la sperti syarat2 yg di minta...

maafla,detail yg dia kasi tak cukup kat sini...

sekian...
wassalam...

p/s : harap2 menang la...huhuhu 

2 ulasan:

Mohamad Khairil berkata...

Thanks sebab join GA ini. :) Jangan lupa utk promote selalu GA ni supaya anda lebih berpeluang menang!!Senarai Peserta sudah diupdate.

dieba khairuddin berkata...

assalamualaikum...singgah dari giveaway yang sama....good luck :)

http://diebadhie.blogspot.com/2013/04/giveaway-bff-forever.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...