adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Selasa, Mei 10, 2011

Demam masuk U : Pe nak bawak ni?

salam...setelah lama ak x menulis ni,rasa pelik lak bila nak menulis balik..hahahah..slama ni x berblog sbb malas walo pun idea bertimbun nak tulis...ye la....malas sbb ternet un cam hampeh...geram saja..

utk post kali ni ak nak share ngan sesape yg bru nak masuk or kolej or matrik la an...tp yg ni lebih utk budak UiTM la...sbb ak un warga UiTM an...

lets check it up...

Pakaian :
lelaki :
- baju t berkolar
- baju sukan (berkolar)
- kasut sukan
- kasut kulit
- tie
- seluar track
- seluar slack
- stoking
- sapu tangan (kalo jenis berpeluh kebih)
- t shirt bese
- baju tido
- baju kemeja
- tali pinggang
- spender
- selipar
- kain pelekat
- sejadah
- songkok
- baju melayu (sukahati)

perempuan :
- tudung hitam n putih
- seluar sukan
- baju sukan
- stoking
- anak tudung
- baju kurung
- bra
- spender
- kasut sukan
- kasut kulit
- selipar
- kain dalam
- baju tido
- kain batik
- telekung
- sejadah
- tuala wanita

p/s : pastikan korang bawak barang2 kat atas ni lebih tau...sbb waktu orientasi nanti risau x sempat nak basuh je :D
p/s/s : sluar jeans bole je bawak,tp x ley pakai waktu orientasi je...pastu bole je...tp yg x lusuh or koyak la ye...

barang2 mandi :
- sabun
- berus gigi
- ubat gigi
- pencuci muka
- syampu
- bekas barang
- kain basahan
- tuala
- selipar mandi

alat tulis:
- testpad
- pensil
- pen
- pemadam
- pembaris
- marker
- staple
- fail
- a4
- buku

barang2 lain :
- charger handphone
- handphone
- mp3(kalo boring2)
- gambar passport (dalam 10 keping)
- salinan ic dan len2 (3 salinan yg da di sahkn)
- baldi or raga utk baju kotor
- bantal!

rasanya tu je kut barang2 yg nak kena bawak...kalo ad ape2 lagi nanti ak update...kalo ad yg korang rasa ak x taruh,bole la tinggalkn komen ye...harap membantu...

slamat berjaya smua.. 


update lepas komen :
- laptop jgn bawak lagi...bahaya...sbb kita x kenal lagi sape roomate kita,sape kawan kita...risau nanti ad kes len la an....
- huah ye...terlupa sudah...bantal! 

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

laptop mane?? x syok arr...

Ahmad Zharif berkata...

bantal bushuk xpyah ek..? haha

nuridayu_ida berkata...

awie,haha. beriye la ko. pa pe pon,tengs! membantu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...