adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Isnin, Februari 21, 2011

Pengacara Muda 2011

apa kebendenye pengacara muda ni ek?korang mesti tertanya2 an...so,ak nak story skit la...

pengacara muda ni sama la macam pertandingan realiti yg len cam AF,imam muda dan len2 lagi...tp kelainan pengacara muda ni sbb di buat dalam Universiti dan semestinya yg boleh join hanya la warga U saje...ahaks...warga U tu un hanya yg bergelar mahasiswa dan mahasiswi je...ahaks again...

kat bawah ni adalah poster dr program ni...



sbb pe ak sentuh bende ni...ada kena mengena ke ngan ak?...humph...semestinye ada kena mengena ngan ak...kalo x,xde la ak sebok nak post pasal bende ni...ish3...so,ak sertainya atas cabaran dan faktor lain lagi...ye la...ad la org yg mencabar ak masuk bende ni...jadi trima la cabaran an...ak un nak cuba gak wat bende2 camni...hik3...ak un pegi ujibakat....pergh...terketaq wa cakap sama lu...walau un x ramai yg tgk,tp gementar tu mmg tinggi...tp alhamdulillah...ak lepas ujibakat tu....then berpeluang la masuk semi final (actually program ni kejap je...just ad 3 stage...ujibakat>semi final>final)huhuh...tp ak kecundang sewaktu semi final...ye la...ak ni un bukan hebat sgt nak jadi pengacara ni...kalo merapu macam JOHAN N ZIZAN tu boleh la...ahaks...tp ak sedih la dengan kekalahan ak....bukan sbb pe,sbb ak x dpt nak wat yg terbaek atas beberapa faktor...mmg sedih...tp apakn daya...mungkin ada yg lebih baek untuk ak yg ALLAH telah sediakan...insyaallah...pepe un,ak ucapa trima kasih pada yg mencabar ak,yg bagi smgt kat ak,yg sokong ak,yg kutuk ak,yg anti ak dan macam2 yg lagi la...kalo nak senaraikn mmg panjg la...so,thx to u too...cause read my story...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...