adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Sabtu, Januari 08, 2011

Hari ketiga !! part1

bermula dengan kelas bel...gila best kelas bel...ak gelak sampai rasa nak pecah perut tu...lecturr dia mmg lawak la...tp dia cakap slow,so kena fokus apa dia cakap,bru faham lawak dia....ahaks...sbb dia un da tua...hik3...untuk kelas kedua ada gap 1 jam...so,lepak2 guna laptop...pastu masuk kelas kedua,jumpa lecturr memula ak jumpa waktu hari pertama...so,untuk hari tu,kita orang blajar kat lab...so,blaja cara nak gunakan satu software yg bernama MAPLE 12...ak igtkan maple ni game maple story,rupanya software matematik...mmg menarik gila software tu...macam2 boleh buat berkaitan kira mengira..cari je pe smua ad...dari 1D hingga ke 3D...wow...great A tu...mmg terbaek la ak kata software ni...respect la syarikat yg buat software ni...huh...ok,stop sampai di sini saje topik software..untuk kelas ketiga ad gap 2 jam...so,balk bilik mandi manda dulu,pastu ak un kekelas seperti biasa dengan lecturer baru...wow...best....

so,tunggu part 2 untuk hari ketiga...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...