adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Khamis, Disember 16, 2010

rujukan penting untuk rakan2 di UiTM !!

huh...skung ak nak tunaikan janji ak..kat bawah ni ada info2 yang penting untuk korang pelajar UiTM tahu...tapi kalo x mo ambik tahu pun ak x kesah...sbb ak x rugi apa2 pun...
gamba kat atas ni ada pasal tarikh nak balik ke UiTM bagi yang mendapat kemudahan tinggal di kolej...

gamba yang kedua ni pulak ad tarikh2 penting lain yang perlu korang tahu...
antaranya :

1) tarikh pendaftaran kursus secara online
2) tarikh mula kuliah
3) tarikh akhir pembayaran yuran
4) tarikh akhir sah(validasi) kursus

dan gambar yang last ni merupakan perjalanan sesi akademik bagi januari - mei 2011

maaf di atas kekurangan pada kejelasan gambar...segala pertanyaan boleh la di letakkn pada ruang komen yg tersedia...
:D

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mekaseh2..

Tanpa Nama berkata...

rsult kolej????

Imprezaawie berkata...

result kolej ek...
owh...
itu kena follow up lagi la...
tarikh yg diterima belum konfem...
tapi akan di update d sini...

Tanpa Nama berkata...

sgt brjasa..

Tanpa Nama berkata...

terima kasih atas maklumat yang diberikan... sangat menghargai..

Imprezaawie berkata...

:D
gembira dpt membirakn info pada semua...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...