adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Sabtu, September 07, 2013

Iblis ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

topik kali ni takde apa sangat...just ak nak update blog yg semak ni..hohoho...

korang kenal tak iblis ni?azazil?sape dia ni sebenarnya ye?ak rasa mesti korang tau skit2 pasal dia...sbb da tertulis pun dalam quran pasal iblis ni...so, pe yg menarik sangat?

ak nak tanya korang, iblis tu dari golongan apa?malaikat?jin?syaitan?

kalo korang tau jawapannya sila tinggalkan komen dan letak skali bukti@dalil...nak tau sbb pe ak tanya?sbb ak un tak tau..so,kepada yang cerdik pandai bole la tinggalkan komen korang ye...

anyways thanks coz drop by here :D

sekian..
wassalam...
wallahualam bissawab

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...