adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Sabtu, Julai 13, 2013

Quad Giveaways

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

entri kali ni nak minta pendapat korang la...
kalo ak buat giveaways korang nak join tak?
ke ada yang teringin nak jadi sponsor utk giveaways ak yg tak sberapa ni?

insyaallah ga akan bermula dalam sehari dua ni kut..ak un tak pasti bila lagi...sbb contest 1 pun baru je tamat 10 julai lepas dan skung mula contest 2 yang bakal berakhir 20 julai ni...buat masa ni Alhamdulillah...ad juga yang sudi join contest yg tak seberapa tu...insyaallah di masa hadapan akan dia adakan lagi contest2 yg lebih menarik...

cakap sal giveaways, pastinya ada hadiah...jika di berikan rezeki lebih,insyaallah lebih la hadiahnya...tp yg pasti korang takkan kecewa dengan hadiah nya :D insyaallah...

perkara seterusnya syarat2 giveaways...ak akan buat syarat seminima mungkin...ak un taknak bebankan korang untuk join giveaways tapi hadiah ciput (sikit)...so,ak kasi syarat yg berbaloi dengan hadiah

rasanya tu je kut ak nak share buat masa ni...

sekian...
wassalam

4 ulasan:

Tcca Anuar berkata...

nak join~ ala hadiah tu belakang kira. janji boleh kenal :)

miss fifi berkata...

Inshaallah, kalau takde aral melintang sure Fifi akan join GA tu :)

ejulz berkata...

buat je.. jgn lupa jemput k.. :)


Nak Kad Raya FREE? Meh singgah sini kalau belum join k ^_^ "GA Kad Raya 2013 by EJulz"

cahaya ilahi berkata...

nak jdi sponser bleh ? ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...