adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Selasa, Julai 30, 2013

Projek raya

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

syukur Alhamdulillah kita masih diberi peluang untuk hidup dan melakukan amal kebaikan di dunia Allah yang indah ini...

entri kali ni takde la apa sangat...cuma ak nak share yang ak cadang nak buat projek raya....tp tak tau nak wat pe lagi...masih mencari idea...insyaallah projek kali ni lebih kurang projek 2 tahun lepas...VIDEO RAYA :D ...see, tetibe muncul IDEA...just tak pasti nak wat pakai pe lagi...

cakap sal video 2 tahun lepas, kat bawah ni ak selitkan video yg ak buat 2 tahun lepas...selamat menonton...


sorry la sbb time ni first time buat video camni...smua ak wat sendiri...suara pun guna suara ak je...hik3...pecaya tak?tak pecaya sudah...

rasanya cukuplah takat ni saje perkongsian ak hari ni...
sekian...
wassalam...

1 ulasan:

Nurfatihah berkata...

not bad... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...