adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Rabu, Julai 17, 2013

Jom Vote

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

entri kali ni ak nak pelawa korang untuk vote gambar sorang blogger ni...namanya Nurul Atiqah dan blog dia http://girlbloggie.blogspot.com

so,itu berkenaan dia...skung berkenaan gambar yg korang kena VOTE

First klik link ni --->https://www.facebook.com/officialBF/app_162412093894968<---- p="">

 1st step
2nd step

3rd step

4th step



5th step


6th step


 Step yang terakhir : Dia akan keluar balik macam step yang ke 3. 
Ulang balik step yang ke 3 sampai step yang ke 6 tau *wajib ulang , kalau tak itu 
bermakna korang BELUM LAGI VOTE.* Bila dah sampai step yang ke 6 , boleh lah
TEKAN VOTE . Tekan sekali je VOTE . Kalau tekan dua kali , nanti dia TERunVOTE pulak .

7th step


bila da vote kedua2 gambar...letakkan link facebook korang di ruang komen yg di sediakan...

sekian..
wassalam...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...