adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Jumaat, Julai 12, 2013

Iklan percuma?

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

di bulan Ramadhan yang mulia ni...dan hari ni pulak hari jumaat...ak dengan berbesar hatinya ingin sediakan ruang untuk korang beriklan...tak kira la korang nak iklan apa...blog bole, fanpage bole, group fb bole...tak kisah apa saja...contoh iklan korang bole tengok di bahagia header ak...ad nampak gambar bergerak?(kalo tak nampak lag la tu)..kalo korang nampak, macam tu la gambaran iklan korang akan terpapar...saiznya tak besar sangat...dalam 125 X 125...sesuai la utk iklan2 kecik cenonet...nak load pun tak lambat...

jadi,kalo korang berminat nak promote or beriklan, sila tinggalkan URL blog@fanpage@group dan URL gambar...

iklan akan berlanjutan sepanjang bulan ramadhan :D insyaallah

p/s : terbuka kepada 21 iklan sahaja...

sekian..
wassalam

6 ulasan:

sha dhira berkata...

shad berminat :D
LINK BLOG : http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/IMAGE : http://i1159.photobucket.com/albums/p624/shadhirasan/bbshadhira_zps20a6f965.gif

eiyna tyna berkata...

nak nak !! :D

link blog :
http://diariesgadhissepet.blogspot.com/

image : http://i1203.photobucket.com/albums/bb383/NurAlja/eiynaanigif_zpsd6f27d38.gif

Siti Nurazwaniza berkata...

LINK FANPAGE :
https://www.facebook.com/CTCollections.Apparels

URL GAMBAR :
http://3.bp.blogspot.com/-yqURVvLUEnY/UHOt3LPl3lI/AAAAAAAAAKE/DwJzzSEb0K0/s250/logo.jpg

- ❤❤ -

ejulz berkata...

iklan GA ni blh? hehe.. jemput join sekali k.. :)

Nak Kad Raya FREE? Meh singgah sini kalau belum join k ^_^ "GA Kad Raya 2013 by EJulz"

Abdul Hafizuddin berkata...

Nak ! Nak !

Link Blog : http://3259thelittleboy.blogspot.com/

URL Banner Blog : http://i.imgur.com/LwriZ5P.gif

ArifahLee's berkata...

URL BLOG : http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/

URL BANNER : https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/934607_511402768919859_668308592_n.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...