adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Sabtu, Jun 15, 2013

Hadiah : Giveaways dan Segmen

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

pertama sekali aku nak minta maaf sebab banyak hadiah yang aku tak bagi lagi...aku terpaksa tangguh semua tugas aku kerana aku ada masalah kesihatan dan kena selalu ulang alik ke hospital...setiap minggu 3 kali aku kena ke hospital...jadi aku terpaksa tangguh segala kerja lain untuk pastikan kesihatan aku terjamin...

aku baru je bulan lepas bedah lutut sebab tergelincir dan lutut terkena bucu...ligamen putus,tempurung lari,tendon totally out...so,kalo nak tgk gambar bole tengok kat facebook ak...macam2 gambar ada...

isnin lepas aku baru dapat keputusan ujian darah dan air kencing dan aku di syaki menghidapi penyakit2 kronik...ad banyak penyakit...dan organ2 dalaman aku semuanya tak berfungsi dengan sempurna dan ak terpaksa makan banyak ubat utk terus sihat dan selamat dari serangan penyakit2 ni...

aku harap korang semua yang terima hadiah dari aku memahami kedudukan aku sekarang...insyaallah...hadiah korang ad je...cuma tak sempat nak post je...

kat bawah ni ak letakkan sebahagian gambar2 hadiah yang ad...masih belum berbalut lagi...detail pemilik hadiah semua da ad...tinggal nak balut,tampal detail,pos ! DONE :D

novel

motivasi

amalan

soal jawab

motivasi

motivasi

kesemua buku yang di beli dalam 1 hari

kulit putih,gebu dan mulus : hadiah terbaik buat masa ni

 barang kat bawah ni takde kena mengena dengan hadiah..just nak promote barang yang aku jual je...
Tabita full set : RM 380 (free postage)

3 ulasan:

Nabila Medan berkata...

semoga cepat sembuh ya awie. Insya-Allah diaorang faham kedudukan awie sekarang :)

Syazwani Afandi berkata...

wowowwww aura white :P

Sherlyanna angiela Martin berkata...

jaga kesihatan ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...