adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Ahad, April 14, 2013

Review game : Eudemons Online

Assalamualaikum dan salah sejahtera...


entri kali ni ak nak cite skit sal game online yg ak main...game ni boleh tahan gak susah nya...dia macam game online lain...ad banyak quest@mission@fight@event...so,korang kena rajin main game ni...kalo tidak banyak la yg korang akan terlepas...macam ak ni ha...ak ni malas skit nak main game ni...bukan pe,laptop ak da la slow skit....tambah plak ngan internet connection yg fair je...so,mmg menjadi 1 masalah bagi ak nak main game online...sblum ak nak main game online,ak kena tutup smua program x penting pastu baru bole buka game online...begitulah kesusahan yg di hadapi ak...kesian kn?

ok...cukup stakat itu opening nye...skung ni nak cite sal ak start game ni...dulu bapa sedara ak yg ajak main game ni...tp time tu ak masih bz...mmg x la nak main game macam ni...so,bila da lama2 dia ajak...ak rasa cam kesian un ad...bukan takat sian je,tetibe rasa nak join...tu yg ak amik inisiatif mendownload game ni...bila ak da download...ak install restart pastu buat akaun,then login terus main...bila first main tu dia ada la kasi tutorial skit...tp x membantu sgt la...then bila ak da tau camne nak serang binatang ak terus cari binatang then leveling...bila time leveling tu macam2 la cahaya kuar...ak x faham pun pasal smua tu...ak buat x tau je...sampai ak da level 21 ak berhenti main...sbb ak rasa cam xde pe sgt game ni...bosan gak la ak rasa...then bila da petang,bapa sedara ak kol,dia kata jom la main,jumpa dia kat teleporter...ak pun pe lagi,on game balik login terus main...bila jumpa dia mmg tekejut la...dia punya lvl tinggi...tak adil sungguh ak rasa...tp xpe...dia da main lama...da 2 tahun dia main...ak ni,baru main hari tu je...kira first day baru...so,standard la kalo ak ni lemah...bila da jumpa dia,dia bawa la ak jalan2...dia g tau itu ini sal game ni...waktu tu ak start rasa best la main...sbb da tau serba sedikit...bila da lama kira sampai malam da...mata ak mmg sakit gila la...da lama kut x main game lama2 camtu...tu dia out,ak un out gak...penat tahab gaban...pastu ak stop main sampai la tadi(sabtu,13april) ak main balik sebab bapa sedara ak datang rumah...kat rumah lagi banyak benda dia ajor kat ak...agak menarik la...

done...tu pasal ak bole terjebak...skung ni pendapat ak tentang game ni...game ni terbaik juga...cuma kelemahan dia ad la beberapa part...part yg ak rasa kurang best bila kamera dia x bole nak gerak...kamera statik dari 1 sudut je...so,kita x ble la nak tgk2 character sgt...cuma boleh zoom in or out je...part yg x best lagi tu,skill dia...skill dia cam x banyak sangat pastu tempat nak letak skill as hotkey x banyak gak...ad limit...jadi,kurang membantu la kalo camtu...bukan pe,dalam game ni monster un ad skill sendiri...kita gak kena control skill diorg...so,kalo skill kita n skill monster nak letak tempat hotkey yg skit,mmg susah la...jadi kita kena pilih yang paling terbaik dari yg terbaik je...part lain yg ak x suka sbb dia punya barang banyak kena beli pakai point...udah la point kena beli pakai duit betul (RM) pastu kita kasi topup kat character kita dalam game...pastu baru bole beli benda2 power lam game...tu yg buat ak rasa kurang senang ngan game online...part lain nya,game ni mmg banyak kerenah skit...macam2 kena buat....itu dan ini...di sinilah cabaran yg ad lam game ni...walaubagaimana un,ianya tetap 1 cara terbaik mencabar pemain game ni...so,part ni x teruk sgt bagi ak...dan part paling best iaitu LAG@HANG...paling terbaik...ak asyik kena je...tp ak sabar je...sbb game ni un x perlukan connection tnet yg kuat...so,ak bernasib baik la...dan ak x penah putus2 lagi slama ak main...kecuali bila modem wifi di tutup or xde letrik...kui3...

rasanya cukuplah setakat ni saje review ak sal game ni...kat bawah ni ak share screenshot character ak lam game ni...walau x kuat mana...tp ok la....

x menarik kn?ye la...smua barang basic je...duit xde...kah3...nanti ad duit ak kasi upgrade ini character...insyaallah...

sekian...
wassalam...


2 ulasan:

Ez Bil berkata...

Ok. Tak minat game2 budak2 lelaki yg ganas2 ni.

impreza awie berkata...

erk....ganas ke?bese je la...hik3 :D xde terpercik darah or putus pale ke pe ke..ok la game ni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...