adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Isnin, April 15, 2013

Entri Petang : Nice move

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

entri kali ni xde pe sangat...saje nak update blog petang2 ni...walaupun nak dekat maghrib da...tp masih di kira petang...

waktu2 camni tidak di galakkan berada di luar rumah,ini kerana syaitan mula berkeliaran dan bertempiaran lari untuk mengelak azan...ad juga syaitan waktu ni mengganggu manusia...kerana waktu ini adalah waktu peralihan masa untuk syaitan...kira time ni time diorg plak la...so,hati2 waktu2 camni...

lagi 1,kalo drive waktu ni,di galakkn berhenti...sbb waktu ni gak syaitan suka mengaburi mata kita dengan pelbagai perkara...tu yg bole sbb kn xcident...so,beringatlah ye...

rasanya malas nak cakap panjang2 untuk entri camni...apa yg nice move sbenarnya adalah berkaitn ngan game yg ak main...xde la pe sgt...juga ak da pandai main da skung ni...level un da tinggi...yeah...thanks pada pak cik sedara ak yg banyak membantu...hhohohoh...

sekian...
wassalam...


2 ulasan:

Ez Bil berkata...

Kain dkt ampaian pon jgn lupa diangkat. Nanti dikencing syaitan yg bertempiaran lari time azan. ^^,

impreza awie berkata...

baik lah :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...