adsense

Iklan Berbayar

jejaka kacak @ gadis cantek

Khamis, Februari 24, 2011

BloG bIrU !!

eh...pehal tetibe tajuk blog biru ni an?ish3...merepek2...sebenarnye bukan merepek...ni merupakan segmen yg sedang berlangsung kat blog BLOGPILIHANMALAYSIA.blogspot.com....saje la nak memeriahkan lagi segmen tu..so,join la sambil2 buang masa di waktu pagi....hik3...tp ape yg perlu di lakukan ek...humph...haaa...lupa lak..kena cite nape pilih kale biru...

nape pilih kale biru ek??(walaupun x fully colour biru..)
kat bawah ni sy senaraikn nape sy pilih kale biru :
- nampak tenang bila memandang
- warnanya lembut seperti hati sy (ahaks)
- sy gemar melihat langit,jadi warna biru pilihan sy
- tidak menyakitkan mata
- warnanya tampak segar
- sejuk mata memandang
- tidak ambil masa yg lama utk buffer
(blog ni lambat sbb byk bende len..hik3)
- lebih kurang cam FB
- simple but meaningful
- warna kegemaran ayah sy (waaaaa...)

itu je rasanya...kalo ad lagi,len kali sy tambah kut..ahaks...pepe pun..smua warna membawa maksud tersendiri...dan bergantung juga pada pendapat insan itu sendiri...sekian dari sy...salam..

sblum tu sy nak tag beberapa pren sy untuk segmen ni,kawan2 cepat2 buat post ye :

maizatul akma
faiz

selamat buat post...hik3...

3 ulasan:

Maizatul Akma berkata...

salam bhaiii.

pape pon thanks tag aiii okay. tapi skang ni busy cket ah. tak dapat nak join lahi. next time maybe.

yg penting good luck and all the best utk mu teehee :D

Faztee Danisha berkata...

slm ziarah dr blog biru..dan jejak

ct N honey berkata...

saya pun blog warna biru gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...