adsense

jejaka kacak @ gadis cantek

Sabtu, Januari 08, 2011

Hari Pertama Semester 2 !!

waaaaaaa...mmg rindu nak balik ke uitm...so,skung da sampai di uitm...mmg agak bersmgt untuk meneruskan sem kedua ni...jadi,waktu first day hanyalah hari mendaftar...so,seperti biasa...uitm menggunakan konsep K.I.S.S = Keep It Short,Simple...mendaftar un begitu mudah...hanya pakai mengikut sahsiah rupa diri dan bawak sebatang pen pergi ke Dewan...agak menarik bunyinye...apa yg perlu di buat hanya ambik borang yg sesuai...then isi pastu g kaunter sahsiah rupa diri,kalo PASS,trus g kaunter kolej,ambik kad aktiviti + borang inventori dan ada kertas nota,pastu ble blah...wat da...terlampau mudah...dan ianya menyoronokkan hati ak...

tp pe yg best,ak g daftar naik basikal...pak guard siap tegur lagi "stylo tu pegi daftar naik basikal,senang an x perlu susah2 cari parking"...ak hanya mampu ketawa dan berkata "betul tu !!"....then ak trus berlalu pergi...

macam story telling je...ahaks...tp mmg ak rasa menarik sbb da balik ke uitm...UiTM di Hatiku...cewah...

:)

2 ulasan:

Nurfatihah berkata...

teringat second sem dlu...
chaos giler...(@___@)

impreza awie berkata...

@fatihah : chaos?wow...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...